Van plan om naar Copacobana Festival te trekken dit weekend? Fantastisch! Daar zijn we erg blij om. En om van je uitstap een geweldig succes te maken, check je best even onze praktische tips.

Timetable & line-up
Alle informatie over de line-up en wie wanneer op welk podium te zien is, kan je hier vinden.

Artiesten
Aan de infostand op het terrein (naast de kassa) zal je ook een programmaboekje kunnen vinden. En natuurlijk kan je altijd met je smartphone naar de website surfen.

Payconiq by Bancontact

Dit jaar hoef je ook niet per se je bankkaart of cash bij te hebben, met de Payconic by Bancontact-app kan jezelf jouw copa-bandje herladen. Hoe?

  1. Open de Payconiq by Bancontact
  2. Scan met de app de QR-code op je Copa-bandje
  3. Geef een bedrag in en bevestig met je code
  4. Schol!

Voor jou betekent maar één ding: niet meer in de kassarij aanschuiven! De app download je in de App Store of in de Google Play store. Je hoeft dus zeker niet eerst geld te gaan afhalen. Dat is niet alleen veiliger, maar ook heel handig voor jou en het gaat lekker snel.

Vind-je-kindje
Kom je met zoon- en dochterlief naar Copacobana Festival, maar durven die al eens verloren lopen? Geen nood. Aan de infostand naast de kassa kan je gratis vind-je-kindje-bandjes halen. Op de papieren polsbandjes schrijf je jouw telefoonnummer. Zo vinden jullie elkaar makkelijk terug als dat nodig is.

EHBO
Op het terrein zal het Rode Kruis aanwezig zijn met een EHBO-stand. Bij ernstige ongevallen of problemen bel je natuurlijk beter meteen de hulpdiensten.

Bescherm je oren
De fantastische geluidstechnici van Copacobana houden zich aan de voorschriften en normen. De muziek zal dan ook nooit veel te luid zijn. Maar wie extra bescherming wil, kan aan bar of infostand CM oordopjes vinden. Oh en mocht de zon te hard schijnen, voorzien ze jou ook van zonnecrème.

Kom met de fiets of de bus
Er is geen parking voor auto’s voorzien aan het festivalterrein, daar is simpelweg geen plaats voor. Je kan niet parkeren in de omliggende straten. We raden het ten zeerste af om met de auto te komen. Bespaar jezelf kopzorgen en kom met de fiets, bus of trein. Hier vind je hoe je dat het best doet.

Nog vragen?
Heb je tijdens het festival nog dringende vragen? Dan kan je altijd bij de infostand terecht. Die staat centraal op het terrein.