Oh waauw, wat een editie alweer… Merci dat jullie er allemaal bij waren en bedankt voor jullie vele consumpties. Want het is door jullie gepintelier en jullie eetlust dat we Copacobana Festival kunnen blijven organiseren én gratis kunnen houden, voor jullie. Had je gedacht dat je meer ging eten of drinken en heb je nu nog COPA’s op jouw bandje staan? Dan kan je die nu terug vragen of je kan er voor kiezen om je COPA’s te schenken aan Anamma vzw waarmee we Copacobana Festival 2022 kunnen organiseren. Lees hieronder waarom je dit zou doen.

Hoe kan je Copacobana Festival steunen?

De COVID periode is ook voor ons als organisatie een heel zware periode geweest en we waren enorm gelukkig om alle blije gezichten terug te zien dansen. Voor ons als organisatie is er niets fijner om jullie gratis en voor niets te laten genieten van de meest uiteenlopende muziek genres, theater opvoeringen en dans voorstellingen. Maar we hebben jullie, Copacobana’ers, nodig om er ook in 2022 een feest van te maken. Daarom voorzien we de mogelijkheid om een deel van jullie resterende COPA’s aan Anamma vzw te schenken. Als je het aan Anamma vzw wil schenken kan je het ook gewoon op het bandje laten staan. Zo bouwen we samen aan Copacobana Festival 2022! 

Wat heb je nodig?

  1. De QR-code die aan je copa bandje hangt
  2. Jouw rekening nummer
  3. Let op: de refund is pas geldig vanaf €5. Daarnaast vragen we €0,93 om de kosten van de refund te verwerken.

Hoe vraag je jouw terugbetaling aan?

  1. Surf naar https://widget.weezevent.com/pay/279378/widgets/4742935e-765f-4f2c-89b1-f2773ce58d79/login
  2. Daar maak je eerst jouw profiel aan waarvoor je het tagnummer van je QR-code nodig hebt. Die vind je op de achterzijde van de QR-code.
  3. Daarna kies je of je de refund wil schenken of wil laten terugbetalen. Bij het schenken betaal je GEEN extra kosten voor de refund. Als je het aan Anamma vzw wil schenken kan je het ook gewoon op het bandje laten staan.

Terugbetalingen kunnen aangevraagd worden t.e.m. 30 september. De terugbetalingen starten op 1 oktober de terugbetalingen.