Vande jaar wordt het misschien iets ingewikkelder dan andere jaren wanneer je het festival binnenkomt. Maar hey, eenmaal binnen merk je daar eigenlijk helemaal niets meer van. Lees even mee.

Wat moet je concreet weten?

๐„๐ž๐ซ๐ฌ๐ญ ๐ž๐ง ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ๐š๐ฅ: ๐‰๐š, ๐‚๐จ๐ฉ๐š๐œ๐จ๐›๐š๐ง๐š ๐›๐ฅ๐ข๐ฃ๐Ÿ๐ญ ๐ ๐ซ๐š๐ญ๐ข๐ฌ ๐ž๐ง ๐ฆ๐ฎ๐ข๐ฅ๐ž๐ง ๐ฆ๐š๐  ๐žฬ๐žฬ๐ง๐ฆ๐š๐š๐ฅ ๐ฃ๐ž ๐ก๐ž๐ญ ๐ญ๐ž๐ซ๐ซ๐ž๐ข๐ง ๐ก๐ž๐›๐ญ ๐›๐ž๐ญ๐ซ๐ž๐๐ž๐ง.

Het Covid Safe Ticket laat ons toe om de gekende covid maatregelen te laten vervallen eenmaal je op het festivalterrein bent. Dansen kan dus! Hiervoor hebben we wel de capaciteit van het terrein moeten inperken. We sluiten het terrein af zodra de maximale capaciteit is bereikt. Kom dus zeker op tijd als je wil genieten van een dagje Copacobana. We communiceren de drukte van het festival via onze sociale media. Hou ze dus in de gaten.

๐–๐š๐ญ ๐ก๐ž๐› ๐ฃ๐ž ๐ง๐จ๐๐ข๐  ๐จ๐ฆ ๐ญ๐จ๐ž๐ ๐š๐ง๐  ๐ญ๐ž ๐ค๐ซ๐ข๐ฃ๐ ๐ž๐ง ๐ญ๐จ๐ญ ๐‚๐จ๐ฉ๐š๐œ๐จ๐›๐š๐ง๐š ๐…๐ž๐ฌ๐ญ๐ข๐ฏ๐š๐ฅ?

  • ๐ฝ๐‘œ๐‘ข๐‘ค ๐‘–๐‘‘๐‘’๐‘›๐‘ก๐‘–๐‘ก๐‘’๐‘–๐‘ก๐‘ ๐‘˜๐‘Ž๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘ก
We hebben je identiteitskaart nodig om je Covid Safe Ticket (CST) te controleren. De gegevens op het CST en jouw identiteitskaart moeten overeenstemmen. Dit geldt ook voor minderjarigen.
  • ๐ฝ๐‘œ๐‘ข๐‘ค ๐ถ๐‘œ๐‘ฃ๐‘–๐‘‘ ๐‘†๐‘Ž๐‘“๐‘’ ๐‘‡๐‘–๐‘๐‘˜๐‘’๐‘ก
We kunnen enkel bezoekers toelaten met een geldig CST, anders kunnen we geen mondmaskers af doen en moeten we al zittend afstand bewaren. Toon je Covid Safe Ticket op je smartphone (of druk het af, maar denk aan het milieu ๐ŸŒณ). Test bij elkaar of je voldoet aan een van de voorwaarden met de CovidScan app!
  • ๐ป๐‘œ๐‘’ ๐‘œ๐‘›๐‘ก๐‘ฃ๐‘Ž๐‘›๐‘” ๐‘–๐‘˜ ๐‘š๐‘–๐‘—๐‘› ๐ถ๐‘œ๐‘ฃ๐‘–๐‘‘ ๐‘†๐‘Ž๐‘“๐‘’ ๐‘‡๐‘–๐‘๐‘˜๐‘’๐‘ก?
Een Covid Safe Ticket krijg je als je voldoet aan รฉรฉn van onderstaande voorwaarde:
  • Je bent meer dan 2 weken volledig gevaccineerd
  • Een bewijs van een negatieve PCR test. Geldigheid = dag van de test plus 2 dagen
  • Een bewijs van een negatieve antigeentest. Geldigheid = dag van test plus 1 dag
  • Je hebt een herstelcertificaat van minder dan 6 maanden (geldig tussen dag 11 en dag 180 na die besmetting)
Je kan via de Covid Safe App zelf bekijken of je voldoet aan de voorwaarden om binnen te raken op het festival. Doe dit dus voordat je afzakt naar Copacobana.