Huisregels

Een kampvuur kan gezellig zijn, maar niet altijd. Op een festival bijvoorbeeld. Er zijn toch geen marshmellows. En eigenlijk is het brandstichten en dat is dan weer niet zo leuk..

Het gebruik en bezit van soft- en harddrugs zijn bij wet verboden. Drugs zijn dus ook niet welkom op het festival. Aan mensen die duidelijk onder invloed zijn, kan de toegang tot het terrein geweigerd worden.

Je eigen picknick meebrengen kan niet. Het festival is gratis en haalt zijn enige inkomsten uit de vele eet- en drinkkraampjes. Je eigen boterhammetjes zijn nooit zo lekker als onze hamburgers.

Je viervoeter, groot of klein, moet steeds aan de leiband gehouden worden. Bobby is vast heel lief, maar kleine kinderen kunnen schrik hebben van zijn witte tanden.

Wildplassen is niet netjes en ook erg vies voor je schoenen. Doe het dus gewoon niet. De vele bezoekers van het park zullen je dankbaar zijn.

Vuurwerk is prachtig. Maar vooral op 1 januari gepast, dus laat je vuurpijlen en andere pyrotechnische artikelen thuis tot het zo ver is.

Het spreekt voor zich dat wapens niet toegestaan zijn op het festival. Wapens zijn nefast voor de feestvreugde.

Dat we liever geen glazen flessen of scherpe voorwerpen op het terrein zien slingeren is logisch. Wie neemt er nu ook een schaar of een fles mee om te gaan dansen? Breng dus geen gevaarlijke voorwerpen mee naar het festival.