We gaan opnieuw voor een kleiner, gezelligere, maar even sfeervolle Copacobana. Een gezellig festival waar de buurt & de Gentenaar elkaar weer gemakkelijk tegemoetkomen.

Op 23, 24 & 25 juni kan je de Copacobana sfeer komen opsnuiven in het Rozebroekenpark. Ten eerste zetten we getalenteerde artiesten op het podium die een geweldige muzikale setting creëren voor jong en oud. Daarnaast voorzien we kinderanimatie, zorgen voor het gebruikelijke feestje (met of zonder natuurvriendelijke confetti) en uiteraard zal een heerlijke hap en een frisse dorstlesser niet ontbreken. Daarom waarderen we het enorm als je je drank & eten aan onze toog koopt. Op die manier steunen jullie ons enorm, want het zijn jullie, de bezoekers, die daardoor Copacobana ieder jaar mee mogelijk maken!

Bovendien zou Copacobana, Copacobana niet zijn door de vele vrijwillige handen, want ook zonder hen is een nieuwe editie ondenkbaar. Kan en wil jij je vrijmaken voor, tijdens, of na het weekend van 23-25 juni om ons een handje toe te steken? Klik dan snel door!

We ontvangen jullie met open armen en hopen op een warme (letterlijk & figuurlijk) editie.
See ya 🧡
Team Copacobana / Anamma vzw

P.S. Hou ook onze Facebookpagina in het oog voor verdere communicatie.