Copacobana 2022

Dit jaar geen grootschalige Copacobana, maar een festival waar de buurt & de Gentenaar elkaar weer wat makkelijker tegen het lijf lopen. Na enkele edities waarbij we het gehele Rozebroekenpark impalden gaan we dit jaar het terrein wat verkleinen. Want klein is fijn, niet waar?

We beginnen met het belangrijkste: we gaan van 3 naar 2 dagen. Op 10 & 11 september kan je de Copacobana sfeer komen opsnuiven in het Rozebroekenpark. Het park zal ongetwijfeld even gezellig zijn, maar we beperken ons nog maar tot een deel van het park. We zetten lokale helden op het podium, organiseren een petanquetoernooi, voorzien kinderanimatie, zorgen voor het gebruikelijke feestje (met of zonder natuurvriendelijke confetti) en uiteraard mag een heerlijke hap en een frisse dorstlesser niet ontbreken. Daarom waarderen we het enorm als je ons steunt door je drank & eten te kopen aan onze toog, want het zijn jullie, de bezoekers, die daardoor Copacobana ieder jaar mee mogelijk maken!

Bovendien zou Copacobana Copacobana niet zijn door de vele vrijwillige handen, want ook zonder hen is een nieuwe editie ondenkbaar. Kan en wil jij je vrijmaken voor, tijdens, of na het weekend van 10 & 11 september om ons een handje toe te steken? Klik dan snel door!

We ontvangen jullie met open armen en hopen op een warme (letterlijk & figuurlijk) editie.
See ya 🧡
Team Copacobana / Anamma vzw

P.S. Hou ook onze Facebookpagina in het oog voor verdere communicatie.