copacobana
copacobana

Een kampvuur kan gezellig zijn, maar niet altijd. Op een festival bijvoorbeeld. Er zijn toch geen marshmellows. En eigenlijk is het brandstichten en dat is dan weer niet zo leuk..

copacobana

Het gebruik en bezit van soft- en harddrugs zijn bij wet verboden. Drugs zijn dus ook niet welkom op het festival. Aan mensen die duidelijk onder invloed zijn, kan de toegang tot het terrein geweigerd worden. Want drugs gebruiken, is jezelf misbruiken.

copacobana

Je eigen picknick meebrengen kan niet. Het festival is gratis en haalt zijn enige inkomsten uit de vele eet- en drinkkraampjes. Je eigen boterhammetjes zijn nooit zo lekker als onze hamburgers.

copacobana

Je viervoeter, groot of klein, moet steeds aan de leiband gehouden worden. Bobby is vast heel lief, maar kleine kinderen kunnen schrik hebben van zijn witte tanden.

copacobana

Wildplassen is niet netjes en ook erg vies voor je schoenen. Doe het dus gewoon niet. De vele bezoekers van het park zullen je dankbaar zijn.

copacobana

Vuurwerk is prachtig. Maar vooral op 1 januari gepast, dus laat je vuurpijlen en andere pyrotechnische artikelen thuis tot het zo ver is.

copacobana

Het spreekt voor zich dat wapens niet toegestaan zijn op het festival. Wapens zijn nefast voor de feestvreugde.

copacobana

Dat we liever geen glazen flessen of scherpe voorwerpen op het terrein zien slingeren is logisch. Wie neemt er nu ook een schaar of een fles mee om te gaan dansen? Breng dus geen gevaarlijke voorwerpen mee naar het festival.