copacobana

Hoe werken de vouchers op Copacobana 2020?

 

Eerst en vooral: Copacobana Festival blijft gratis!

Dit jaar werken we op Copacobana met een toegangsvoucher. Dit betekent dat je een plaats reserveert door een voorschot te betalen, dat je integraal kan gebruiken om te consumeren op het festival (uitgezonderd transactiekost voucher). Er zijn verschillende formules beschikbaar:

  • Copacobana familie voucher (€25/bubbel)

Je komt toe tussen 14u en 14u45 (kassa sluit om 14u45).
Een uitgebreid programma volledig afgestemd op kinderen, jongeren en hun ouders. Bekijk het programma hier.
Einde van de show: 17u

 

 

 

  • Copa pizza met optreden + Copacobana schouwspel (€16 per persoon)

Je komt toe tussen 17u45 en 18u45 (kassa sluit om 18u45).
Gezellig dineren in Copacobana sfeer? Jawel het kan! In deze formule geniet je eerst van een heerlijke verse pizza, mét live optredens als kers op de taart. Daarna kan je genieten van de optredens en performances die we tonen in het schouwspel. 
Pizza + drankje, voorprogramma en schouwspel | einde van de show: 23u (zondag: 21u30) | deuren van festival sluiten om 1u (zondag om 22u)

 

 

 

 

 

  • Copacobana schouwspel (€10 per persoon)

Je komt toe tussen 18u en 19u45 (kassa sluit om 19u45).
Genieten van de gezelligheid, performances en optredens die je van Copacobana Festival gewoon bent. Bekijk het programma hier.
Enkel hoofdprogramma - einde van de show: 23u (zondag: 21u30) - de deuren van het festival sluiten om 1u (zondag om 22u)

Kom naar het festival mét je voucher.

Nadat je je voucher besteld hebt, breng je jouw voucher(s) afgedrukt of digitaal mee naar het festival. Aan de ingang van het festival wordt elk 'Copacobana Schouwspel'-voucher omgewisseld in een tegoed van €10, het 'Familie voucher' wordt omgewisseld in één enkele voucher ter waarde van €25. Kom je met een 'All-in voucher', dan krijg je per persoon een voucher die je kan inwisselen voor je maaltijd.

Hou hier rekening mee

Let op: Je kan met maximaal 5 personen per bubbel naar Copacobana Festival komen. Iedereen in je bubbel moet zich verplicht op voorhand registreren om te voldoen aan de regelgeving rond contact tracing. Je ontvangt je voucher pas wanneer iedereen geregistreerd is (je naam, voornaam en mailadres nalaten tijdens het reserveren van de vouchers).

De grote lettertjes

• Inkom is gratis, maar aankoop van een consumptievoucher ter reservatie is verplicht. De enige ‘kost’ is de transactiekost, die wij integraal moeten betalen aan het reserveringssysteem. 
• Je kan enkel reserveren per bubbel van maximaal 5 personen. Kinderen moeten ook een voucher hebben, tenzij ze gedurende de hele show op de schoot kunnen blijven zitten. M.a.w alles wat een stoel nodig heeft, heeft een voucher nodig.
• Er is geen refund/terugbetaling mogelijk, tenzij het evenement door de overheidsmaatregelen geannuleerd moet worden. De transactiekosten worden nooit terugbetaald.
• Je kan je reservatie niet doorverkopen. We garanderen geen toegang tot het festival indien je een reservatie van een derde partij hebt gekocht. Je voucher is op naam en strikt persoonlijk. Aan de ingang kan je identiteitsbewijs gevraagd worden. 
• Je kan het volledige aankoopbedrag gebruiken voor de consumptie van drank en eten op het festival.