copacobana

Copacobana

Gratis festival in het park

Copacobana Festival is een project van Anamma vzw. Het gratis festival gaat ieder jaar door in het Rozebroekenpark tijdens het laatste weekend van juni. Ondertussen is Copacobana al aan haar tiende editie toe. Op vrijdag 28/06 van 17u00 tot 02u, zaterdag 29/06 van 14u tot 02u en op zondag 30/06 van 14u tot 22u.

Voor iedereen

Op Copacobana staat ontmoeting centraal. Of je nu jong, oud, buurtbewoner of niet-Gentenaar bent, iedereen is welkom. Het programma is ieder jaar weer zeer gevarieerd. Zo is er voor iedere smaak wel wat te vinden. Swingdansen, theater, poëzie, intieme luistermuziek, … Het mag en kan allemaal op de planken van Copacobana Festival.

Help je mee?

Het hele festival is gratis en wordt georganiseerd door vrijwilligers. Daarvoor hebben we ieder jaar vele helpende handen nodig. Voel je het kriebelen en wil je deel uitmaken van een tof team? Schrijf je dan snel in via deze link.

Programmaboekje vorige jaren

2017
2016

palmboom

pizza

Vzw Anamma

Vrijwilligers met een doel

Anamma vzw is een organisatie van vrijwilligers. Samen zetten we ons in om cultuur dichter bij de mensen te brengen. Kernwoorden daarbij zijn creativiteit, professionaliteit en samenwerking. Anamma organiseert bijeenkomsten voor creatievelingen in het algemeen, en voor jongeren in het bijzonder.

Totaalspektakels

Onze evenementen focussen zich niet enkel op muziek, ook audiovisuele en podiumkunsten komen aan bod. Zelf spreken we graag van totaalspektakels, waar iedereen aan z’n trekken komt. Dit alles willen we doen op een drempelverlagende, open en vooral sfeervolle manier. Meer weten? Een babbeltje doen? Zie contact.