copacobana

Copacobana

Gratis festival in het park

Copacobana Festival is een project van Anamma vzw. Het gratis festival gaat ieder jaar door in het Rozebroekenpark tijdens het laatste weekend van juni. Ondertussen is Copacobana al aan haar elfde editie toe. 2020 is net ietsje anders door de huidige omstandigheden, om die reden verplaatsen we het festivalterrein naar de Antwerpsesteenweg 1102

Voor iedereen

Op Copacobana staat ontmoeting centraal. Of je nu jong, oud, buurtbewoner of niet-Gentenaar bent, iedereen is welkom. Het programma is ieder jaar weer zeer gevarieerd. Zo is er voor iedere smaak wel wat te vinden. Swingdansen, theater, poëzie, intieme luistermuziek, … Het mag en kan allemaal op de planken van Copacobana Festival.

Help je mee?

Het hele festival is gratis en wordt georganiseerd door vrijwilligers. Daarvoor hebben we ieder jaar vele helpende handen nodig. Voel je het kriebelen en wil je deel uitmaken van een tof team? Meld je dan aan via deze link.

palmboom

pizza

Vzw Anamma

Vrijwilligers met een doel

Anamma vzw is een organisatie van vrijwilligers. Samen zetten we ons in om cultuur dichter bij de mensen te brengen. Kernwoorden daarbij zijn creativiteit, professionaliteit en samenwerking. Anamma organiseert bijeenkomsten voor creatievelingen in het algemeen, en voor jongeren in het bijzonder.

Totaalspektakels

Onze evenementen focussen zich niet enkel op muziek, ook audiovisuele en podiumkunsten komen aan bod. Zelf spreken we graag van totaalspektakels, waar iedereen aan z’n trekken komt. Dit alles willen we doen op een drempelverlagende, open en vooral sfeervolle manier. Meer weten? Een babbeltje doen? Zie contact.