copacobana
  • Zak je dit weekend af naar Copacobana Festival? Lees dan dit!

Zak je dit weekend af naar Copacobana Festival? Lees dan dit!

14/09/2020

Kom je dit weekend naar Copacobana Festival met je bubbel? Wat leuk! Waar denk je zoal aan als je vertrekt richting het festival terrein? Hier een korte leidraad:

 

1. Vergeet je voucher niet

Omdat we controle moeten hebben over het aantal mensen dat het festivalterrein binnenkomt, werken we dit jaar met vouchers. Zonder een voucher kom je er niet in. Vergeet hem dus zeker niet (digitaal of op papier is dik oké)! We zouden willen vragen dat je gelijktijdig met je hele bubbel langskomt, zo verloopt het binnenkomen voor iedereen vlot. We starten pas met het scannen van de vouchers als iedereen aanwezig. Nog even meegeven dat je voucher op naam is en strikt persoonlijk.

2. Kom naar de juiste locatie

Dit jaar gaat Copacobana Festival niet door in het Rozebroekenpark, maar op de Antwersesteenweg 1102. het zal goed aangeduid zijn waar je precies binnen moet komen. Kijk hier hoe je er makkelijk geraakt met de fiets, het openbaarvervoer of de auto.

3. Draag je mondmasker

Dat vervelende virus is nog steeds aanwezig. om het zover mogelijk uit de buurt te houden, vragen we dat je vanaf je binnenkomt op het festivalterrein je een mondmasker aan doet. Als je eenmaal zit, kan je gerust je mondmasker uit doen. Wij voorzien aan de inkom en de toiletten ook handpompjes om je handen te desinfecteren.

 

4. Kleed je warm

Kom je 's avonds? Denk er dan aan dat het in deze periode van het jaar al eens kan afkoelen 's avonds. We hebben wel enkele warme dranken, maar een dikke trui of je eigen dekentje afhankelijk van het weer mag zeker mee!

 

5. Met de auto kan, maar met de fiets is het nog leuker.

We voorzien op het festivalterrein een voldoende grote parking voor jouw stalen ros, dus haal die zeker van stal! Met de bus kan je ook komen, maar bekijk zeker de dienstregeling van De Lijn. Kom je met de auto die kan je iet verder kwijt op de parking van de Mediamarkt. Je kan dan te voet verder richting het festival terrein.

 

6. Kom op tijd

Zo mis je niets van de show, kan je je op je gemak installeren en heb je natuurlijk keuze uit de meeste plaatsen (niet dat er goede of slechte plaatsen zijn). De bar en de cateringstand opent tijdig zodat je al wat in de sfeer kan komen vanaf je toekomt.

Tot van 't weekend!