copacobana
  • Praktische tips voor een schitterend Copacobana weekend.

Praktische tips voor een schitterend Copacobana weekend.

24/06/2018

Van plan om naar Copacobana Festival te trekken dit weekend? Fantastisch! Daar zijn we erg blij om. En om van je uitstap een geweldig succes te maken, check je best even onze praktische tips.

Timetable & line-up
Alle informatie over de line-up en wie wanneer op welk podium te zien is, kan je hier op de website vinden bij

Artiesten
Aan de infostand op het terrein (naast de kassa) zal je ook een programmaboekje kunnen vinden. En natuurlijk kan je altijd met je smartphone naar de website surfen.

Parkeren
Aan de ingang van het festival is geen parking voorzien. Als je toch met je wagen naar het festival komt, hou er dan rekening mee dat de parkeerplaatsen in de omliggende straten vaak voorbehouden zijn voor bewoners.
Voor personen met een handicap zijn er wel plaatsen beschikbaar op de parking van het zwembad.

Bancontact
Net als vorig jaar zal het ook dit jaar mogelijk zijn om met je bankkaart bonnetjes te kopen. We voorzien opnieuw heel wat kassa's waar je gewoon met bancontact kan betalen. Je hoeft dus zeker niet eerst geld te gaan afhalen. Dat is niet alleen veiliger, maar ook heel handig voor jou en het gaat lekker snel.

Vind-je-kindje
Kom je met zoon- en dochterlief naar Copacobana Festival, maar durven die al eens verloren lopen? Geen nood. Aan de infostand naast de kassa kan je gratis vind-je-kindje-bandjes halen. Op de papieren polsbandjes schrijf je jouw telefoonnummer. Zo vinden jullie elkaar makkelijk terug als dat nodig is.

EHBO
Op het terrein zal het Rode Kruis aanwezig zijn met een EHBO-stand. Bij ernstige ongevallen of problemen bel je natuurlijk beter meteen de hulpdiensten.

Bescherm je oren
De fantastische geluidstechnici van Copacobana houden zich aan de voorschriften en normen. De muziek zal dan ook nooit veel te luid zijn. Maar wie extra bescherming wil, kan aan de stand van de CM oordopjes vinden.

Kom met de fiets of de bus
Er is geen parking voorzien aan het festivalterrein, daar is simpelweg geen plaats voor. De parking van S+R Rozebroeken is voor de bezoekers van het zwembad. Je kan niet parkeren in de omliggende straten, die zijn voorbehouden voor bewonersparkeren. Bespaar jezelf kopzorgen en kom met de fiets, bus of trein.

Samen sorteren
Vorig jaar hadden heel wat bezoekers het moeilijk met het vinden van de juiste vuilbak voor bekers of ander afval. Een plastic beker is geen PMD. Ook servietten, borden of ander restafval horen niet thuis in de PMD-container. Sigarettenpeuken kan je kwijt in onze asbakken. Dit jaar gaan we voor een properder en milieuvriendelijker festival!

Nog vragen?
Heb je tijdens het festival nog dringende vragen? Dan kan je altijd bij de infostand terecht. Die staat centraal op het terrein, naast de grote kassa.