copacobana
  • Een geslaagde uitstap naar Copacobana Festival begint hier!

#line-up

#praktisch

#2017

Een geslaagde uitstap naar Copacobana Festival begint hier!

26/06/2017

Van plan om naar Copacobana Festival te trekken dit weekend? Fantastisch! Daar zijn we erg blij om. En om van je uitstap een geweldig succes te maken, check je best even onze praktische tips.

Timetable & line-up

Alle informatie over de line-up en wie wanneer op welk podium te zien is, kan je hier op de website vinden bij Artiesten.

Aan de infostand op het terrein (naast de kassa) zal je ook een programmaboekje kunnen vinden. En natuurlijk kan je altijd met je smartphone naar de website surfen.

Parkeren

Aan de ingang van het festival is geen parking voorzien. Als je toch met je wagen naar het festival komt, hou er dan rekening mee dat de parkeerplaatsen in de omliggende straten vaak voorbehouden zijn voor bewoners.

Voor personen met een handicap zijn er wel plaatsen beschikbaar op de parking van het zwembad.

Bancontact

Laat je munten en briefjes gerust thuis. We voorzien heel wat kassa's waar je gewoon met bancontact kan betalen. Je hoeft dus zeker niet eerst geld te gaan afhalen. Wat een gemak!

Vind-je-kindje

Kom je met zoon- en dochterlief naar Copacobana Festival, maar durven die al eens verloren lopen? Geen nood. Aan de infostand naast de kassa kan je gratis vind-je-kindje-bandjes halen. Op de papieren polsbandjes schrijf je jouw telefoonnummer. Zo vinden jullie elkaar makkelijk terug als dat nodig is.

EHBO

Op het terrein zal het Rode Kruis aanwezig zijn met een EHBO-stand. Bij ernstige ongevallen of problemen bel je natuurlijk beter meteen de hulpdiensten.

Bescherm je oren

De fantastische geluidstechnici van Copacobana houden zich aan de voorschriften en normen. De muziek zal dan ook nooit veel te luid zijn. Maar wie extra bescherming wil, kan aan de stand van de CM oordopjes vinden.

Nog vragen?

Heb je tijdens het festival nog dringende vragen? Dan kan je altijd bij de infostand terecht. Die staat centraal op het terrein, naast de grote kassa.