copacobana
  • De Nieuw Hoek

De Nieuw Hoek

25/06/2018

Van yoga tot blind dates, De Nieuwe Hoek heeft het allemaal. Al enkele jaren zet Copacobana Festival een groot aantal performances, acts en workshops neer in De Chalet a.k.a De Nieuwe Hoek. Er wordt tegengewicht gegeven aan het groot aantal muziekale acts. Even genoeg van al het muzikale geweld? Kom eens langs in De Nieuwe Hoek aan De Chalet! Wat kan je er dit jaar zoal verwachten? Lees het hier onder.

Wat hebben we voor kinderen in petto?

Voor de allerkleinsten (vanaf 3 -18 mnd) is er Kukulu’s voorstelling “Op Zee”, zondag om 14 uur in De Chalet. Zijn je kinderen al wat groter? Dan kan je zaterdag en zondag terecht bij Wobbleyoga & studio DOUZ om daar de wondere wereld van wobble-yoga te verkennen.

De Tierlantijntjes leren je kinderen als echte prinsen en prinsessen wapperen en blazen. Zaterdag en zondag lessen in etiquette om 14 uur, 16 uur en 18 uur.

Op zondag neemt playField. Kinderen tussen 8 en 12 jaar mee op de audiowandeling “Oeverloos”. Vanaf 14 uur start er elke 8 minuten een wandeling op (+/- 30 min). Startpunt is aan “De Redactie” (aan De Chalet). Op voorhand inschrijven via louisa@anamma.be.

Is bouwen meer je ding? Bouw dan zaterdag en zondag een huis voor ‘t Manneke want die heeft nog geen huis…

Of heb je misschien meer zin om een geniale Copacobana-soundtrack te maken? Op zaterdag krijg je van Tumult.fm de beginselen van radio aangeleerd. Jongeren tussen 12 en 16 jaar zijn welkom om aan de slag te gaan met microfoons en opnametoestellen aan “De Redactie” (aan De Chalet).

Verder nodigt Tumult.fm de podcast 'Relaas' uit op zondag. De verhalen in Relaas zijn stuk voor stuk bijzondere maar waargebeurde anekdotes uit het leven van de vertellers die je op het festivalterrein in een intieme setting zal kunnen beluisteren.

Wat kan je mag je verwachten als je je niet meer echt kinds voelt?

Vergeet Tinder, laat je leiden door Aifoon en ga met hen op BlindDate! Zaterdag en zondag, 14 uur of om 16 uur 30.  Startpunt is aan “De Redactie”. Op voorhand inschrijven via louisa@anamma.be.

Altijd gedroomd van je eigen stokpaardje? Maak je droom waar met Micha’s Amateur Theater Group (for professionals)! Zaterdag vanaf 14 uur.

Voel je plots een onbedwingbare drang om te spelen of te maken? Kom dan naar de 16+ de 'Speelzone voor Volwassenen met Dwangmatig Speels Gedrag' van de Minus One & Alpaka 9000. De speelzone is 3 dagen open!

Jong of oud, zin om even te kleuren? Zoek de bergen van Topo Copy en help ze een kleur geven!