copacobana
  • Geen papieren bonnetjes meer, maar een heuse betaalkaart!

Geen papieren bonnetjes meer, maar een heuse betaalkaart!

16/06/2019

Huh? Geen papieren bonnetjes meer? Klopt! Betalen doe je nu met een betaalkaart waarop de bonnetjes worden opgeladen. Je krijgt een betaalkaart aan de kassa of van een medewerker op het terrein. De prijzen van de bonnetjes blijven gelijk, dus verder verandert er voor jou niets.

Geen zin om aan te schuiven aan de kassa? Of gewoon vooraf betalen?

Laad je kaart op met de Payconiq by Bancontact app! Activeer de app thuis, of kom naar de Payconiq stand op het terrein.

Download en installeer de Payconiq by Bancontact-app in de App Store of Google Play store. Om de app te installeren heb je een kaartlezer nodig. Dit kan je thuis doen, of in de Payconiq stand op het festivalterrein.

We bieden ook de mogelijkheid om je kaart voor het festival op te laden. Koop via de volgende link gewoon jouw drank/eetbonnen op voorhand: http://bit.ly/Copacobana-voorverkoop. Na betaling kan je met het digitaal of geprint ticket rechtstreeks jouw opgeladen drankkaart ophalen aan de centrale infostand. Het beste nieuws: je krijgt 2 gratis bonnetjes!
 

Hoe kan je opladen met Payconiq?

Download de Payconiq by Bancontact app in de App Store of Google Play store.

  • 1. Open de Payconiq by Bancontact* app
  • 2. Scan de QR-code op de achterkant van je Copacobana betaalkaart
  • 3. Bevestig het gewenste bedrag (per €10 krijg je 7 COPA bonnen). Laad enkel veelvouden van €10 op je kaart**.
  • 4. Geef je geheime code in om te bevestigen
  • 5. Transactie geslaagd? Koop een frisse pint of iets lekker om te eten in eender welke bar of eetstand.

--- > Vraag hulp aan de infostand als je meer informatie nodig hebt. < ---

* Om de Payconiq by Bancontact app te gebruiken dien je eerst je bankkaart te koppelen aan de app. Hiervoor heb je een kaartlezer van je bank nodig. Er zijn kaartlezers beschikbaar in de Payconiq stand aan de ingang, en de medewerkers daar helpen je graag de app te activeren.

** Indien je geen veelvoud van €10 oplaadt, zal het aantal COPA bonnen afgerond worden naar beneden (tot op een halve COPA). Bijvoorbeeld: als je €9,50 oplaadt, krijg je 6,5 COPA bonnen en niet 6,65 COPA. Laad dus zeker veelvouden van €10 op.

Heb je nog COPA over op je kaart?

Geen zorgen! Je kan een terugbetaling aanvragen via www.copacobana.be/terugbetaling. Je kan een terugbetaling aanvragen vanaf 3/07/2019 tot en met 17/07/2019* (€1 administratieve kost per kaart per terugbetaling).

Hou je betaalkaart heel goed bij, want je hebt de unieke barcode op je kaart nodig om je tegoeden terug te kunnen krijgen.

 

 

* Terugbetalingen aangevraagd tussen 3/07 en 8/07 worden terugbetaald op 11/07. Aanvragen tussen 8/07 en 17/07 worden terugbetaald op 19/07. Hou er rekening mee dat een betaling pas na enkele werkdagen op je rekening verschijnt.