copacobana

Bio Seekaman

Seekaman, Gents-Ghanees muziekgezelschap speelt op 1 juli alweer in zijn thuisbasis Gent. Deze keer wordt de festivalweide van Copacobana omgetoverd tot hun eigen feestpaleis. Seekaman  staat immers garant voor een feestje op zijn Afrikaans.

Minder dan een jaar geleden kwam de tweede cd van de band uit. Het bleek een aangename verrassing. Voornamelijk bekend als  reggaeband, begeven ze zich meer en meer in een muziekgenre dat beïnvloed wordt door Afrikaanse ritmes zoals highlife, afrobeat, afroreggae,…

In de recente optredens brengt Seekaman een goedgevulde verzameling van muzikaal sterke nummers van de hand van Abaa Poliwa, alias Stick of Moses. We horen dat het harde werk van de voorbije jaren duidelijk zijn vruchten afwerpt.

Stick of Moses maakt echter niet alleen goede deuntjes met toch wel veel uiteenlopende invloeden. De man heeft bovendien een boodschap: positive vibes blijven de rode draad door de nummers en wie een live optreden meemaakte kan dit voluit beamen.

 

Een optreden van Seekaman brengt peace, love and harmony, maar vooral veel zuiderse ‘fun & fever” naar een heel breed publiek.

Seekaman

Live band

Podium: Het Kasteel

Datum: Zaterdag 16:00 - 17:00