copacobana

Bio Proyecto Secreto

De beste Belgische skaband Proyecto Secreto is terug om de festivalpodia onveilig te maken!

Opgericht in 1998 en maar een paar jaar later toerde de band al in Spanje en werd uitgenodigd om twee nummers op te nemen voor het Bask-platenlabel Brixton Records. In 2002 bracht de band een volledig album 'Bruce Lee is Back' uit op hetzelfde label en toerde deze keer in Spanje, België, Duitsland, Italië, Nederland en Frankrijk. Maar aan alle goede dingen komt een einde en helaas splitste de band zich in 2006 wat men dacht dat definitief was, maar nee..

Na een lange hiatus is Proyecto secreto terug en sterker dan ooit en, na een noodzakelijke pauze blazen ze nu een nieuw leven in aan een nooit uitgebracht album doorweekt met de pure essentie van wat deze legendarische band is. Proyecto secreto blijft trouw aan het geluid van ska, reggae en tropische rock die hen naar de beste podia in België en Europa hebben gekatapulteerd.

De grootste kracht van het album ligt in de authenticiteit van de band die de steeds groeiende honger van de vaste en trouwe ska liefhebbers vervult en hen up to date brengt in de ska van vandaag. Nu zijn ze klaar om hun thuisbasis on stage terug te claimen alsof ze nooit zijn vertrokken.

Limited Edition 7 "Vinyl (https://proyectosecreto.bandcamp.com/releases). Een nieuw volledig album komt later dit jaar. Ik kijk er naar uit! Maar nu zijn ze springlevend. Als een voorproefje bracht de band hun laatste single 'Jamaica 69' opnieuw uit. Als smaakmaker wordt hun laatste single ‘Jamaica 69’ opnieuw gereleaset als een Limited Edition 7’’  vinyl. Binnenkort verwachten we ook de release van een gloednieuw full album.

 

Proyecto Secreto

Live band

Podium: Het Oerwoud

Datum: Zaterdag 18:00 - 19:00