copacobana

Copa Drive-in

Vanaf 8 juli kan je in een weide aan de Antwerpsesteenweg in Oostakker (5 min van Gent) komen genieten van drive-in cinema, muziek en theater. Denk aan de typische Amerikaanse drive-in cinema, maar met een Copa-touch. Zin om je avond eens anders te spenderen dan in de normale cinema of thuis voor de buis, dan kan je helemaal je ding komen doen in onze Copa drive-in. Voor de eerste weken hebben we toelating gekregen om films uit te zenden, maar op termijn willen we dit uitbreiden met corona-proof muziekoptredens en theater. Voor nu kan je je verwachten aan een divers programma (hiernaast te vinden) met actie films, cult films, historische films, drama, misdaad, ...

Het programma vind je hier: https://facebook.com/events/s/copa-drive-in-week-6/620078448649497/
 

Tickets

Link om tickets te kopen: https://bit.ly/Copa-DriveIn

We voorzien verschillende soorten tickets. Je kan zowel met de auto, de fiets, het openbaar vervoer als te voet komen.

  • Kom je niet met de auto dan voorzien we voor jou een koptelefoon die jou aan de inkom wordt overhandigd. Aan het einde van de film geef je deze gewoon terug.
  • We voorzien ook een tarief voor mensen met een UITpas.

Locatie: Antwerpsesteenweg 1102, 9041 Gent. De ingang bevindt zich net voor de Colmar.

 

Snacks

Uiteraard is een cinema zonder snacks geen cinema. Daarom voorzien wij overheerlijke  snacks: verse/warme popcorn, warme nacho's, ijsjes en chips. Ons drankenaanbod zal ook niet te evenaren zijn. Van een simpele Cola tot een verfrissende Pils 13.