copacobana

Bio TUMULT

Tumult.fm is het communicatief en artistiek cultuurplatform van Urgent.fm dat aan de creatieve onderbuik van de Gentse stad een waardevolle kans biedt zichzelf te profileren, waar de muren van de ateliers worden opengebroken en zichtbaar wordt wie en wat Gent tot de bruisende stad maakt die ze is. 

Op zaterdag 30 juni krijg je van Tumult.fm de beginselen van radio aangeleerd. Hoe verzamel, bewerk en puzzel je met klanken? Jongeren tussen 12 en 16 jaar gaan aan de slag met microfoons en opnametoestellen om een soundtrack van het festival te maken. 


Op zondag 1 juli nodigt Tumult.fm de podcast 'Relaas' uit. Relaas is een verzameling waargebeurde verhalen, anekdotes verteld door gewone mensen op gelijknamige maandelijkse vertelavonden op locatie en verzameld en uitgezonden in een audiopodcast. De verhalen in Relaas zijn stuk voor stuk bijzondere maar waargebeurde anekdotes uit het leven van de vertellers. De anekdotes ontroeren, verrassen, doen lachen, vertederen en zal je op het festivalterrein in intieme setting kunnen beluisteren. 

TUMULT

Workshop

Podium: Op het terrein

Datum: Vrijdag 18:00 - 03:00

Podium: Op het terrein

Datum: Zaterdag 14:00 - 03:00

Podium: Op het terrein

Datum: Zondag 14:00 - 03:00