copacobana

Bio Kus De Giraffe

Mihoen is een klein meisje, ze woont in een klein dorpje aan de rand van de gigantische mangroves van de Mekong delta.  Al maanden aan een stuk wordt het dorpje geteisterd door een verschrikkelijke droogte.  De mensen van het dorp zijn radeloos want als hun oogstgoed sterft van de droogte en ze riskeren hongersnood.  De oude zot uit het dorp weet wel beter, maar niemand gelooft hem.  Gelukkig heeft Mihoen een luisterend oor, moed en wilskracht om op een fantastisch avontuur te gaan.

 Een ontroerend verhaal over het naar binnen kijken en te durven luisteren naar je innerlijke gids.

 KUSdeGIRAF is een muzikaal verteltheater.

Met veel zottigheid brengen we eigen creaties die bruisen van humor en liefde.  Wervelende verhalen die groot en klein meenemen op fantasierijke avonturen vol leerrijke ervaringen.  Begeleid op een ruime waaier aan exotische klankkleuren, afgewisseld met muzikale intermezzo’s .

KUSdeGIRAF bestaat sinds december 2016.  Het is een jong collectief dat alle creatieve invalshoeken en mogelijkheden verwelkomt.  Momenteel bestaat het uit 3 gedreven en gepassioneerde spelers.

We staan open voor veel vormen van vertellingen, van mythen en sagen tot volkse verhalen, van kleine intieme kinderverhalen tot jeugdtheater, van griezelen tot erotische vertellingen,…

Kus De Giraffe

Kids

Podium: De Chalet

Datum: Zondag 16:00 - 17:00